Probiotikum kúra a Székrekedés megelőzésére + kezelésére

A székrekedésnek számtalan oka lehet, melyek közül az egyik legfontosabb az, hogy ha felborul a bélflóra rendkívül érzékeny egyensúlya, s így a jótékony baktériumok száma lecsökken, míg a káros baktériumok túlzottan elszaporodnak bélrendszerünkben.

Miért hatékonyak a probiotikumok székrekedés ellen?probiotikumok09

Emésztőrendszerünk egészsége és működése szempontjából rendkívül lényeges, hogy a hasznos baktériumok túlsúlyban legyenek a bélflórában. Ez azért elemi fontosságú, mert ha túlságosan lecsökken a jótékony baktériumok száma, és túlsúlyba kerülnek a káros mikroorganizmusok, akkor ez rengeteg emésztőrendszeri problémát okozhat, így a székrekedés kialakulásához is jelentősen hozzájárulhat.

Ahhoz, hogy az emésztés megfelelő ütemben és hatékonysággal mehessen végbe, okvetlenül szükség van a hasznos probiotikumok áldásos tevékenységére is, hiszen többek között ők tartják kordában a káros baktériumokat, szabályozzák az emésztési funkciókat, valamint megelőzik – vagy ha már kialakult, akkor kezelik – a hasmenést és a székrekedést is.

Amennyiben nem tökéletes az emésztés, akkor előfordulhatnak különféle emésztési rendellenességek, hasmenés, székrekedés, puffadás, felfúvódás, feszülés és rossz lehelet is.

Így mindezen tünetek észlelésekor joggal gyanakodhatunk arra, hogy a bélflóránk egyensúlya felborult, s nagy valószínűséggel túlzott mértékben elszaporodtak benne a káros baktériumok, miközben a jótékony probiotikumok száma vészesen lecsökkent.

A székrekedés kezelése, megelőzése probiotikumok segítségével

Az előzőekben ismertetett okok miatt rendkívül lényeges, hogy minél előbb állítsuk helyre a bélflórát acidophilus tartalmú probiotikummal, mivel ha tartósan fennmarad a bélflórában a káros baktériumok túlsúlya, akkor akár súlyosabb egészségügyi problémák is kialakulhatnak, amiket már nem lehet ilyen könnyedén orvosolni.

Tehát okvetlenül komolyan kell vennünk az emésztési rendellenességeket, köztük a székrekedést is, melyeket rendkívül jó eredménnyel kezelhetünk a probiotikumok segítségével. 

Bioglan Biotic Balance probiotikum kapszula bioglan-biotic-balance-probiotikum-30db

A jótékony hatású probiotikumok bélflórába történő visszatelepítésének a leghatékonyabb és leggyorsabb módja a Lactobacillus Acidophilus kapszulás készítmények kúraszerű alkalmazása. Ugyanis hiába vannak jelen ezek a hasznos baktériumok a tejben, tejtermékekben, élőflórás joghurtokban is, de az ezekben lévő jótékony baktériumok mennyisége meg sem közelíti a probiotikus kapszulában található hasznos baktériumok számát.

A Biotic Balance probiotikum kapszulában 20 milliárd élő, aktív baktérium található, ráadásul ezek mindegyike garantáltan élve kerül be a bélrendszerbe, aminek köszönhetően rendkívül eredményesen és gyorsan állítja helyre a bélflóra felborult egyensúlyát. 

 Biotic Balance kapszulából elegendő napi 1 darab bevétele, ugyanis rendkívül nagy koncentrációban vannak benne jelen a jótékony lactobacillus acidophilus baktériumok.

Ráadásul pontosan azt a 4 féle szabadalmaztatott baktériumtörzset tartalmazza, amik a legnagyobb hatékonysággal tudják legyőzni a káros baktériumokat. Éppen ezért a Biotic Balance probiotikum kapszula elképesztően hamar képes visszaállítani a bélflóra egészséges egyensúlyát. 

Ennek eredményeként pedig igen rövid időn belül csökkenhetnek vagy meg is szűnhetnek a roppant kellemetlen emésztési panaszok, így a székrekedés gyötrő állapotától is megszabadulhatunk.

A Biotic Balance probiotikum hűtésmentes technológiával készül, ezért nem kell hűtőben tárolni, így bárhol és bármikor be tudja venni a napi adagot belőle.